Tisdag

hola

började skolan vid tjugo i tio. missade bussen, så kom lite försent. Den körde iväg preciiiiiiiis när jag skulle gå på den -.- hata bussar, så fick gå genom hela stan för att hinna med andra bussen.
skolan var väl som vanligt. Efter skolan blev de snöbollskrig med några i klassen, mogna som vi är :D
hahaha, men kul var det ;)
kom hem runt halv sex kanske, skulle plugga men upptäckte att jag tagit med fel bok hem -.-
så jag kollade på ugly betty & satt vid datan istället.
imorgon är det skola sen träning.

Nu ska jag nog sova snart, sitter och skriver med alice just nu.
godnatt (:


Måndag

Heeej!

skolan idag som vanligt, svin kallt ute . :/
hade matte, klassmöte, livskunskap, so, spanska & svenska.
efter det blev det hemåt. bussen kom inte, så fick stå ute och frysa i evigheter. men kom hem runt fem ;/
blev att plugga svenskan tills imorgon.
sen kollade jag på de två avsnitten av andra avenyn som kommit upp på internet, FÖR BRA! bästa avsnittet det sista!
hela min tröja är fylld av tårar, hahahah.
Ska nog snart kolla på one tree hill också. sen blir det duscha & upp till skolan imorgon.


Helgen

Helgen har varit bra. Julia sov hos mig från fredagen till söndagen. på lördagen kom också therese och sov. myyyysss.
På lördagen åkte jag therese julia & kevin till virginska skolan på öppet hus. var väl sådär kul , men var kul att se skolan. Efter det åkte jag therese & julia till lager 157, hade inga pengar med mig men the & jull köpte kläder. När vi kom hem så åkte vi hem till therese. Vi hade kuddkrig, haha mogna som vi är. Senare på kvällen så kollade vi på film, efter de kom emelie & krister och hämtade oss & så åkte vi till mässan vid tio på kvällen. Massa galningar som körde omkring i bilar och sladdade vid ikea. hahah, grymt kul att kolla på iaf.kom hem runt tolv ungefär. Vi gick och la oss strax där efter eftersom vi var så trötta.
Idag vaknade vi runt tio, blev att göra oss i ordning, sen åkte vi till matchen. Vi spelade faktiskt grymt bra. Blev 4-4 mot sturehov. Sen till lager, köpte en björkvin tröja, sen åkte vi till apoteket. Jag och therese gick in på apoteket med matchkläderna, therese med shorts och jag med målvakts byxorna, snygga var vi :D
Sen åkte jag hem och duschade, Efter det åkte jag hem till therese och åt. Och nu ska vi ut och gå en sväng.


Onsdag-fredag

hellu :)

i onsdags var jag hemma från skolan, kännde mig inge bra. så jag pluggade, och städade lite. och vilade :)

i torsdags skolan, sen vart det träning, och plugga mera

idag var jag i skolan, slutade vid halv tolv ungefär, så åkte hem då. Satt vid datan medans jag väntade på att julia skulle sluta skolan, sen kom hon hem till mig runt halv fyra kanske. vid halv fem åkte vi iväg till träningen. Gick rätt ok. Efter träningen hade damerna match, dom hade fått låna julia som anfallare & några flera från mitt lag. Från början hade dom målvakt också, men helt plötsligt inte. Så då ställde dom in mig där ist. Gick inte bra alls ;S helt förvirad, inte van att spela sånt spel som dom spelar. förlorade med 2-1. Så nu är ju min fot ännu sämre än innan. Man kan ju hoppas att det bara är tillfälligt typ idag & att det är över imorgon. vi får se :)

Nu sitter jag och väntar på att julia ska duscha klart, sen blir det nog äta tacos eller pizza & kolla idol. Kevin (K)

Bild från Liseberg i sommras :) <3


Tisdag

SKOLA.

gjorde so omrov på morgonen, gick skit. åkte hem vid so lektionen för jag mådde inge bra. var hemma kanske vid två, åt lite & la mig och vilade. vid fyra kanske så satte jag mig vid datorn, kollade på one tree hill. för bra är det :D
kollade nyss på ugly betty också, spännande va ;)
får se om de blir ngn skola imorgon för min del, beror på om jag orkar. Annars blir det att vara hemma och ta det lungt.
Någon dag ska jag nog ta ner alla mina affischer i mitt rum & bara sätta upp på zac & jb över hela rummet :) najs va? :D
nej nu ska jag snart gå och lägga mig, blir en tidig kväll, somnar nog rätt snabbt. Fast först ska jag sitta lite här vid datorn.

Väntar på att alice ska logga in på msn, seg som hon är -.- haha , lite mera jb snack kanske? sociala som vi är :D

FYLLER OM EXAKT 6 MÅNADER :D

Seeeeyaaa :D


Måndag

Första lektionen i skolan idag var matte. Hade läxa , men vi hade vikarie så vi slapp lämna in den idag ;D fast för en gång skull var jag klar med den. Efter det hade vi klass möte. Ska tydligen ha pyjamasdag nästnästa fredag, och vi ska INTE få skoluniformer, TACK GODE GUD för det. Sen livskunskap, pratade om SEX :D haha, var väl intressant tyckte en del då :)
sen so, håller på att jobbar om arbetsliv, det är typ 95 % av alla leksaker är tillverkade i kina, coolt :D
till lunch fick vi chicken & potatis. efter lunch hade vi spanska, kollade på spanska filmen . rätt kul faktiskt. sista lektionen var svenska, läste bok & jobbade på det muntliga provet som är snart.
Efter skolan åkte jag direkt hem & satte mig och pluggade till so provet imorgon om politik. usch, så tråkigt så jag vet inte vad. men har väl inget val. Kan det mesta nu iaf.

nyss la jag in massa musik på mobilen, så hur länge den mobilen håller med tanke på att jag spillde glass över den. duktig som man är.

På onsdag är det träning, spinningen, tror jag ska med men ska ta det lungt, ska inte stå upp och cykla iaf för min fot är inge bra alls. Blir ju bara värre :/

Och en sak till, jag och Alice har OJD! :D hahah

godnatten :)



Söndag

Hejhej :)


väcktes vid halv tolv utav att mamma kom in och letade efter sladden till kameran -.-

mamma & morten åkte iväg till marieberg typ då också, så var hemma själv. var meningen att jag skulle plugga till so provet, men hade glömmt pappret där det står vad man ska kunna i skolan -.- men pluggade lite ändå. åt mat & satt vi datan. vid kvart i tre kom therese, carina, jörgen & jennifer och plockade upp mig & så åkte vi till matchen.

matchen var väl sådär, förlorade med 2-1. deras mål var på en straff och en frispark precis framför målet. Men allt vi gjorde på planen så fick vi frispark imot oss? domarna var helt störda, dom blev mutade tror en del, ja vetinte ;/

kom hem runt sex kanske? minns inte riktigt. åt mat & satte mig framför tvn och kollade på hell´s kitchen. han gordon ramsay, undra om han är så taskig egentligen? skulle ALDRIG stå ut med han. haha

vid åtta var det meningen att jag skulle kolla på andra avenyn, men tvn var upptagen av mamma & morten -.- så får kolla på internet ist. får se om det händer något spännande :)


imorgon är det skola, usch. slutar vid halv fyra kanske som vanligt.

sen vet jag inte vad jag ska göra, måste nog plugga till provet som är på tisdag.


aja, godnight :)

orka att folk håller på som dom här? låt honom vara, och ha ett eget liv. orka att alla ska springa runt efter kändisar, asså jag skulle nog göra samma sak. men låt dom vara. kolla klippet:


Lördag-söndag

Hellu :)
första inlägget ;D haha
väcktes utav mamma vid elva. va skit trött eftersom jag somande vid halv fyra på natten. runt två gick jag ut för att försöka sälja lotter för fotbollslaget & restauranghäften för spanska resan. ingen som ville köpa :( så gick hem med dom igen.
vid halv tre kom morten hit. och det var menningen att vi skulle iväg och fira emelie vid fyra, men eftersom mamma & morten är så SEGA så åkte vi vid halv fem. hos emelie & therese åt vi smörgåstårta & tårta :) satt lite vid datan också. och prick den tiden emelie föddes skålade vi och kollade på darin dvdn precis som vi gjorde förra året, och emelie ringde fröken ur :D hahaha. jag, mamma & morten åkte hem runt tio kanske. Dom gick och la sig typ vid elva kanske , haha . men nu är dom uppe igen.
sitter och skriver med julllll nu, vi har egentligen inget normalt att prata om? haha, :)

imorgon är det match! woho , hoppas det går bra :) får se hur de går med min fot, haltar och allting nu. therese fot är väl inte så mkt bättre? haha klantiga är vi båda två.

veckan har väl varit sådär, så grymt mycket att göra i skolan. eftersom jag va i danmark på fredagen förra veckan så missade jag två prov som jag måste ta igen. så det blir att plugga so imorgon -.- provet handlar typ om regeringen, fredrik reinfeldt och sånt. politik kanske det kallas, haha :)
och nästa fredag är det säkert kvarsittning för min del. asså skolan? va tänker dom med? studierektorn skickar hem ett BREV , jag menar brev? vart kommer dom ifrån? stenåldern? finns något som kallas mejl annars! iaf, i brevet står det typ att jag har över 100 försenade minuter. det är bussarnas fel, men ingen som tror på det xD men det är faktiskt sant. så det blir väl trevligt att sitta kvar med skolans värsta lärare på en fredag, puss på det.

nu vet jag inte vad jag ska skriva för mera :)
ska nog sova runt tre kanske, eller senare. får se, har ju match också, fast tror den var vid fyra.
men godnatt :) ;*

och dom här killarna är grymma! ;O <3




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Test