NY BLOGG!!!

Gjort en ny blogg eftersom jag inte var nöjd med namnet på den här för det är väldigt svårt att komma ihåg för en del för det är så många olika bokstäver ;) så nya bloggen;

www.louiseborgs.blogg.se


film test (;

Du har sett filmerna:

(x) Titanic
(x) Love actually
(x) Och så kom polly
(x) Mean girls
(x) Just like heaven
(x) Ice age 1
(x) Ice age 2
(x) Ice age 3
(x) Lejonkungen
(x) Lejontämjaren
(x) Pippi Långstrump
(x) Bröderna Lejonhjärta
( ) Saw
( ) Batman
(x) James Bond
(x) Spiderman
( ) Strandvaskaren
(x) Alla älskar alice
(x) Jalla jalla
( ) Bedtime stories
(x) HSM
(x) Bröllopsduellen
( ) Allt flyter
( ) 27 dresses
( ) Moulin Rouge
( ) I andras ögon
( ) In the mood for love
(x) Notting Hill
( ) Gladiator
( ) Charlie Wilson´s War
( ) I´m not there
( ) Wall-E
(x) Walk the line
( ) Get Smart
( ) My Sassy Girl
(x) Min Brors Flickvän
( ) 21
(x) Juno
( ) Råttatouille
( ) Flyga drake
( ) Utlämnad
( ) The Mist
( ) Djävulen bär Prada
( ) Förtrollad
( ) Wanted
( ) Guldkompassen
( ) Bee movie
(x) Brudens Bästa Man
(x) The holiday
( ) Stardust
( ) Hancock
(x) Mamma Mia!
( ) Kung Fu Panda
(x) Hairspray
(x) Narnia
( ) Horton
(x) I Am Legend
( ) Jumper
( ) Kärlek på menyn
( ) Arn
(x) Sex And The City: the movie
( ) The Love Guru
( ) Barnhemmet
( ) SpiderWick
(x) På smällen
( ) Alvin och gänget
(x) Kalle och chokladfabriken
(x) Madagaskar
(x) Superhjältarna
(x) Shrek
(x) Harry Potter
( ) Kogänget
(x) Hitta Nemo
(x) Gustaf
( ) Hajar som Hajar
(x) Happy Feet
( ) Polarexpressen
(x) Herbie
(x) Johnny English
( ) Vinnare och Förlorare
( ) Robotar
(x) Skruva den som Beckham
( ) The Big One
(x) Indiana Jones
(x) Grease
(x) Askungen
(x) Peter Pan
( ) Så som i himmelen
(x) Masjävlar
( ) Heartbreak Hotel
(x) Hipp hipp Hora!
(x) Tjenare Kungen
( ) Zozo
(x) Kopps
( ) Gothika
( ) The Eye
(x) Twilight


RESULTAT: 50

0-5 = Film är väll okej, antar jag...
6-15 = Det är roligt ibland
15- 30 = Mycket kul! :D
30-50 = Du gillar film mycket!
50-70 = Älskar film!
70-80 = Film är det bästa jag vet!
80- uppåt = Jag är ett filmfreak!


seg av snön.

Har varit väldigt seg här kan man säga. Har besök av josefine, just nu sover alla här förutom jag. Har inte ens satt min fot utanför dörren idag. Man blir så deprimerad av all snö, för mkt. Har mest suttit vid datan, tittat på tv & ätit. kul lov, men men. Skönt att slippa skolan iaf :) Ingen andra avenyn idag heller pga av os... när är det slut?
Imorgon är det torsdag, ännu en slapp dag antar jag om snön inte försvinner snabbt, haha! Nu tänkte jag kanske sätta på en film, får se vad det blir. :)
godnatt!

stan med therese & gugge

idag blev det stan med therese och gugge. Åkte med bussen hemifrån vid ungefär halv två. Hittade två tröjor. En från stadium som jag tänkte ha på mig på det här kortet vi ska ta i skolan nästa tisdag. Alla ska ha varsitt tema, tänker inte avslöja min klass tema ;) haha men men. Den kan jag ha och träna i sen.
Sen köpte jag en tröja från gina tricot också. Sen gick gugge och åt och efter de åkte vi hem till therese. Vi bakade kladdkaka, och tack för att gugge kom på att man inte kan ställa in en metallform i mikron, haha! Om han inte hade varit med hade jag och therese gjort det, och då hade micon exploderat...
Kladdkakan blev lyckad och vi satte oss och kollade på step up 2. Sen vid tio över nio gick jag med gugge till bussen och sen hem. Nu ska jag duscha och sen kolla på twilight ;)

hej snö..







84 barn ;O

just nu sitter jag och tittar på tv. Det handlar om en gubbe som är pappa till 84 barn. Inte svensk, kommer inte ihåg vilket land dom var i. Men 84 st ;O jobbigt värre.
Mår bättre idag än igår, mår fortfarande sjukt illa men det har släppt lite ändå. Fortfarande överlycklig att darin gick vidare igår, hoppas han, eric eller ola vinner hela grejen nu och får representera sverige :D
Nu tänkte jag spela lite sims. Hade hellre gått ut på en rejäl promenad men vet inte om det är så bra när man är sjuk. Hade 39 i feber innan jag gick och la mig igår. Nu tror jag inte jag har någon. :)
Inatt vid ett är det bafta galan också där robert delar ut pris! har ingen av kanalerna den sänds på, men kommer väl upp på youtube några minuter efteråt ;)


Darin till globen!

WOHOOOO! bästa låten :) ! nu kan jag äntligen andas och gå och lägga mig och sova gott utan att oroa mig över melodifestivalen :D haha. Hoppas man är frisk tills imorgon.
godnatt!

sjuk

har sovit precis hela dagen. Är sjuk, har svin ont i magen och är helt yr. Har typ inte ätit något idag heller, men snart är det melodifestivalen med darin och då måste jag vara vaken! får inte somna nu :) hoppas darin går vidare nu, då har vi de tre bästa i globen; ola, eric saade och darin! Efter det kan jag säga att jag går och lägger mig på en gång (:

bbbäst


sportlov!

hur skönt som helst. En vecka ledigt från skolan :)! tyvärr måste man plugga någon av dom dagarna. Men annars hur skönt som helst :D
Gjorde nyttiga hamburgare på hemkunskapen idag, blev så mätt så åt ingen lunch. Efter skolan gick jag upp på stan med gugge, david, viktor & markus. Snöstorm, så var inte plågat någonstans. Var dyngblöt sen när jag gick in på clasohlsen och köpte mobilstrumpan :D haha, nu är mobilen säker :)
Nu har jag precis ätit lite kladdkaka och kollat på two and a half men. Såg nyss också att trailern till eclipse kanske kommer upp under nästa vecka, annars den 12 mars :) förstog inte riktigt. Men får väl hålla utkik.


flirting with forty

var jätte bra :) rekomenderas :D haha
nu ska jag lägga mig och läsa, eller kanske ge sig på mössan igen. tvivlar starkt på att det kommer bli lyckat, men så länge jag gör något på slöjden så får jag nog bra betyg :) duschade i en av pauserna av filmen nyss så klar för att sova snart. Tidig skoldag imorgon.
godnatt :)

torsdag!

vaknade sent imorse och kom en timme försent efter mkt strul med bussar, så jag missade hela engelskan. Syslöjden virkar jag en mössa som inte alls ser ut att bli en mössa. matten idag gick inte lika bra som igår alls.. usch förstår ingenting, lyckat eftersom vi har nationella prov i matte efter lovet.
Efter skolan tog jag bussen till mammas jobb och satt och väntade där, rensade mobilen och massa medan jag väntade sen åkte vi till net on net. Den där mobilstrumpan jag skulle ha var helt slutsåld så får väl handla ngt annat eller ngt. Sen svängde vi förbi subway för jag va svinhungrig, hade inte ätit så mycket i skolan. Sen åkte vi till tobbe kim & jonathan. Fikade lite där och kollade på os :)
Nu är jag hemma, funderar på att titta på flirting with forty ikväll, robert buckley film ju ;)
Just nu försöker jag få virkningen att bli en mössa. går sådär.

snygggg


underbar låt

Förstår inte, denna låt finns i mitt huvud hela tiden ;O går och nynnar på den hela tiden. haha :)
nu ska jag sova, godnatt :)

iyaz - replay


provdagen

Båda proven gick rätt bra faktiskt idag. Blev att springa mellan dom eftersom no provet var direkt efter spanska provet. Kände mig väldigt nöjd över spanskan iaf. No;n hade jag pluggat mindre på men gick nog rätt okej ändå. hade också so, matte, klass möte, mentor tid och engelska idag. På so lektionen arbetade vi med andra världskriget i boken, och matten lärde vi oss något nytt sett att räkna på. Kommer tyvärr inte ihåg hur man gjorde det. Men var glad att jag förstog då iaf. På klassmötet och mentortiden provade vi såna här klasströjor som vi ska beställa. Vi fick prova storlekarna idag och så ska vi beställa nästa vecka tror jag. Engelskan övade vi inför nationella proven.
Åkte sen hem direkt efter skolan, var meningen att vi skulle till tobbe men blev inte så, så det blir imorgon ist. Kanske svänger förbi net on net då för att köpa sånt här skydd till mobilen innan jag tappar den eller råkar ha sönder den.

OS i Vancover gillas inte just nu. Var inge andra avenyn idag på grund av det. ;(

Snart är det lov också. Behövs verkligen! Hur skönt som helst. Bara en vecka, men bättre än inget! Ta det lugnt, träffa kompisar, sen vet jag inte om vi skulle fara ner till göteborg :) men det visar sig.


läkare!

kom nyss hem från läkare, tog några prover. Men de sa att jag förmodligen fått ett bet av något djur, typ mygga (lever såna nu? ;O) eller någon allergi. Men de visste inte säkert så kanske försvinner med tiden.
Nu har jag precis öppnat spanska boken för att plugga inför provet imorgon. Kan typ hälften men är en massa ord jag måste träna. Pratade nyss med rebecka och hon sa lite grejer man skulle tänka på tills no provet som också är imorgon. great.


gammal bild

bästärni'


och tack för komentarerna om bloggen, jättekul :)


plugga till prov..

har nyss pluggat på no och spanska provet som är på torsdag. två st, usch. Men ska nog försöka plugga mest på spanskan. No provet handlar om typ hastighet och sånt dära, förstår det inte jättebra. Men men.
Snart kommer therese och julia hit :) sen blir det duschen.
Var och kollade armen idag hos skolsköterskan, hon ringde till vårdcentralen så har en tid där imorgon. Får se vad dom säger, kanske behöver någon medicin eller något, vem vet.


lördagen!

Kom hem rätt sent igår så gick och la mig på en gång.
Först åkte vi hem till lin och niclas igår vid ungefär tre. Åt där och fikade. Var ett tag sen man träffade dom. Väldigt trevligt :) vi bakade också kladdkaka, på 7 minuter :D nytt recept (Y)
Sen vid sju skjusade mamma mig till david. Var där ett tag sen kom gugge dit också. Kollade på film, zoombieland. Lite småäcklig film, men inte lika läskig som jag trodde att den skulle va :D Efter det gick vi ut en stund runt tolv. Pratade lite och åt chips och godis :) gugges mamma kom och hämtade oss sen och då skjusade hon hem mig. :)

idag, alla hjärtans dag blir som vilken annan dag som helst kan man säga. Jag har två prov nästa vecka, so och svenska läxa, sen borde jag nog kolla över matten lite. Så jag har att göra kan man säga.
Just nu sitter jag med hårfärg i håret, mer blont :) eller iaf ta bort utväxten.

aj..

armen ser inte bra ut nu ;S tog bort tejpgrejen som jag haft under dagen förut. Är lite blått, svullet och rött :( Och det konstiga är att jag inte vet vad jag gjort :O eller vad som hänt. Blir ju bara värre och värre..
Filmen var grymt bra! :D påminde mycket om love actually. Rekomenderas :)!
Nu är klockan efter ett men är inte så jättetrött. Men ska väl försöka sova ändå. Är ju en dag imorgon också :)

valentine's day!

Fredag idag! Hade först hemkunskap, tittade på en film om en kille som bara skulle äta mcdonalds i en månad för att se vad som hände. Tror vi har sett den förut. :) På no labbet pluggade vi inför no provet som vi ska ha på onsdag. lucnh, sen so där vi antecknade massa om andra världskriget.
Slutade tjugo över ett och åkte sen hem.
Har fått någon infektion i armen så har massa tejp där :( Va hos skolsyster två gånger. Det är rött och gör svinont.Ikväll är det bio med therese julia & emelie, valentine's day! ska bli kul att se den :)


Made in sweden! :D

Paus nu i made in sweden så passar på att skriva lite.
Imorse vid nio hade vi vårat andra nationella prov, uppsatsdelen i svenska. Provet höll på i 2 timmar och 40 minuter med jag var klar lite innan och då fick vi gå. Hade sen lunch, idrott och matte. Inget speciellt direkt. Gick igenom testprovet vi gjort på mattelektionen i måndags tror jag det var. Såg ju inte sådär jättebra ut, men var ett g i alla fall. :) Imorgon är det fredag! Först skolan, sen bio på kvällen, valentine's day :)


kollade på premiären av vampire diaries också idag. Var väl en okej serie än så länge tycker jag. Kanske lite väl likt twilight men men. :) Kanske förändras efter att man sett fler avsnitt. 


onsdag!

igår funkade det inte att logga in här heller ;S
Idag är det onsdag, tråkigaste skoldagen. Efter skolan skyndade jag mig hem, åt snabbt och bytte om, sen drog jag och tränade med elin. Kommer ha sån sjuk träningsvärk imorgon.. har ont redan nu ;S haha
Har nyss kollat på andra avenyn och nu ska jag sova. Ett annat nationellt prov väntas imorgon! sjukt nervös..

Nationella prov!

Igår funkade det inte att logga in på blogg så blev inget inlägg igår.
Idag hade vi i alla fall vårat första nationella prov. Det var i svenska, läsförståelse. Hoppas det gick bra, men har faktiskt ingen aning! På torsdag har vi uppsatsdelen... Får se hur det går.
Efter provet fick vi två timmar och tjugo minuters håltimme så vi åkte upp på stan och åt lunch sen tillbaka till skolan för spanska och svenska. Sista halvtimmen pratade även rektorn med oss.
Imorgon är det en helt vanlig dag, sämsta dagen på hela veckan.
Nu ska jag snart duscha, sen ta något och äta kanske :)

städat!

städat rummet idag :D haha, behövdes kan jag säga. Ögonen är sådär, fortfarande suddigt på högra ögat, men men. Har nyss gjort bildläxan tills imorgon också och nu ska vi snart äta kött :) Typ det jag gjort idag. ;O fast vaknade vid tolv också, så halva dagen försvann ju... som varje helg. Men nu har jag bestämt att varje söndag är städdag :D haha, för söndagar är ändå så tråkiga, "dagen innan skola" känslan är inte kul.
Igår somnade jag väldigt sent, satt uppe och skrev med alice och virre :D hahah väldigt kul.

hos therese!

Sitter hemma hos therese med therese elin och julia :D har sjungit singstar, tittat på melodifestivalen, ätit tacos, fikat och lite sånt. Ola gick vidare, vilket är bra :D Igår var jag också hemma hos therese och tittade på jalla jalla och åt popcorn. Väldigt mys idag iaf, spelat spel också. Men nu ska jag snart gå hem, medan elin och julia sover kvar här. Själv vill jag inte smitta dom med mina ögon så sover hemma :D haha

therese julia och min unge:D söt?


bäst


godmorgon!

Väldigt tidigt just nu, kvart över sju. Men gick upp för att gå till skolan, men när jag såg mig i spegeln ändrades det snabbt. haha! Nu är även andra ögat rött, men inte lika rött och svullet som det högra. Ser inte fint ut. Så blir att vara hemma idag också. Som tur så har man helgen på sig så det kan bli bättre. Läste ut den sista twilight boken igår också. Grinade som en tönt eftersom det inte finns fler. Men grymt bra avslut iaf! :) Nu vill jag bara se filmerna. Men ska börja läsa om böckerna igen.
Idag är det också fredag, så ikväll är det lets dance på tv som jag nog ska kolla på. Annars blir det väl att slöa och sova hela dagen :) skönt men ändå.
aja, godnatt så länge :)

mitt öga...

... är helt konstigt. Är rött och svullet. Någon infektion antar jag. Så var hemma idag, för det såg inte så jätte vacker ut. Har lite svårt att se på det också. Imorgon ska jag nog till skolan i alla fall. Om det inte skulle bli värre, eller om jag skulle få det på andra ögata eller något. Man vet aldrig. Jag vaknade vid halv elva i alla fall, efter att ha somnat om vid sju och då gick jag upp och duschade. Har gjort so läxa, och glott lite på tv. Tråkigt med andra ord.
Nu ska jag se på made in sweden om 5 minuter, sen ska jag sova!


haha, vill se :)


godnatt :D

Hemma nu, kollade på andra avenyn hos therese sen gick jag hemåt.
Nu ska jag sova, imorgon blir det skola..



hos therese!

Sitter hemma hos therese just nu. Åkte in till sjukhuset med therese och carina vid kvart i nio ungefär. Therese gjorde sån här titthålsoperation så jag var med och väntade :) Efter det följde jag med henne hem. Har ätit kyckling, tårta & semla. Mättt.. Annars bara suttit här men ska snart hjälpa therese att plugga första världskriget som hon har prov på :D haha
Ikväll är det andra avenyn, sen imorgon är det skola som vanligt :)

sviintrötttt

I skolan hade vi so, engelska, no, spanska och svenska. Efter skolan åkte jag upp på stan och träffade therese och julia. Följde med therese till ur och penn för att hon skulle ha ett extra hål i sin klocka som hon fick av oss igår ;) Kollade lite på bikbok och jc också. Sen stack jag och julia iväg och tränade. Jobbigt! Fattar inte, har inte tränat på länge, men ändå ;O gick sämst. Men det ska förbättras, redan imorgon då vi ska träna igen. Ska först med therese en stund under dagen.
Nu tittar jag lite på so you think you can dance. Men ska snart duscha, och sen göra smoothie.
godnatt!


therese 16 år!

grattis tessssan, 16 år!
idag var det tema andra världskriget kan man säga. Vi samlades kvart över åtta i klassrummen, sen gick alla nior ner i matsalen för att lyssna på en föreläsning av en som levde under andra världskriget. Sjukt intressant, och var koncentrerad hela tiden. Helt otroligt vad en del har gåt igenom, ingen ska behöva uppleva sånt! Helt sjukt. Oerhört intressant att lyssna i alla fall. Efter det fick vi en kort rast, sen träffades våran klass i biblioteket och då fick vi ställa frågor till honom. Som sagt, väldigt intressant :) Sen sa vi adjö till honom, och vi fick sen se på två filmer, en innan lunch och en efter. Den innan lunch var en dokumentär och den andra var en film som var baserad på en verklig händelse. Efter det träffades vi i klassrummen för en sammanfattning av allting vi fått veta idag, sen slutade vi vid fyra. Då tog jag bussen hem, och sen åkte jag till therese för att fira henne. Smörgåstårta och tårta :) mums. Kom nyss hem där ifrån, och ska snart glo på two and a half men som börjar om tio minuter.
Imorgon ska jag först till skolan, sen till ur och penn med therese och julia, sen träna med julia och elin :)


min man!


RSS 2.0
Test