Erik och Calle!

Jag och Emelie kom dit ungefär vid halv tre kanske? efter att ha letat parkeringsplats. haha! Massa lotterier och sånt där innan dom började sjunga. Sen stannade vi kvar en stund efteråt för att vänta på att de skulle dra lite fler lotter och se ifall emelie vann. Hon vann inget men fick en film av killen som höll i allting typ. hahah :D kul var det. Här är lite bilder på Calle och Erik. De sjöng några låtar var, och sen avslutade Erik med att sjunga higher :)


Calle

Calle

Calle

Erik

Calle & Erik :)

Erik

Erik

Erik

Erik

Erik

Erik

Erik

Erik

Erik

Erik

Erik

Erik

Erik

Erik

Calle

Erik

Erik


lördag

vaknade strax efter ett idag. Vid två åkte jag och mamma in till a foto för de hade öppnat nytt. Fick en tidig födelsedagspresent och det var ett nytt objektiv. Lite bättre än mitt gamla, men det bästa var att det funkade vilket mitt förra inte gjorde spc bra. Så imorgon får jag se om det blir några bra bilder eftersom erik kommer hit imorgon och sjunger :) och då är jag på plats. haha.
Nu ska jag gå och läsa, kanske äta något gott om man hittar något.
godnatt!


kul

Höger- eller vänsterhänt: vänsterhänt
Humör just nu: trött
Är det nåt du absolut inte äter: morötter ;S haha
Kläder just nu:
jeans leggins, rosa tjocktröja & linne
Musik just nu: justin bieber :)
Vad sa du senast: skrattade haha
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: hm, inte antiken iaf :D haha
Sommarplaner: utomlands tror jag, annars bara ta de lugnt
Fisk eller badkruka: fisk
Saft eller alkohol: haha saft är inge gott ;)
Hur många kudddar sover du med: två
Favoritväder: sol och varmt, eller spöregn och vara inne
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: vän, mat & robert pattinson :) hahah
Spelar du nåt instrument: nepp
Morgon- eller nattmänniska: nattmänniska, helt klart!
Sparare eller slösare: beror på, men mittemellan
Bästa film: twilight & new moon. :) men finns många bra
Tror på liv på andra planeter: japp. på mars & månen haha
Finns det någon du absolut hatar?: nja, finns nog någon
Vad är ditt motto: har inget spc
Har du några homosexuella vänner: ja
Tror du på mirakel: ja
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: ja
Ser du dig själv som tolerant mot andra: jo, beror på vad
Ser du på kärleken som ett misstag: ne
Hur många barn vill du ha när du blir stor: fem :) 
Vad ska dom heta?
 haha, hm, kevin får ngn heta iaf :) och niklas 
Bio eller promenad: beror vad man känner för
Är du kittlig?: ja!
Snarkar du? inte vad jag vet.
Stjärntecken? oxe
Rädd för insekter? en del ;s
Äckligaste insekten: harkrank ;s
Största svaghet: envis, svårt att kontrollera när jag blir arg (;
Det här är jag bra på: att skratta
Vad vill du jobba som? fotograf
Favorittidning: läser bara utländska tidningar, M prenumererar jag på nu iaf.
Favoritplagg i garderoben just nu: jeans leggins, men finns nog flera
Längd: 174 ungefär
Vanligaste färgen på mina kläder: svart, vit, grå? rosa ibland
I vinter har jag oftast haft på mig: tjocktröjor
I vår kommer jag att gå klädd i: kläder
I sommar kommer jag att gå klädd i: dunjacka, haha nej jag vet inte
Men absolut inte i: ingen aning, haha. mössa
Mig själv med tre ord: envis, snäll rolig kanske ;D ?
Är du nöjd med dig själv? sometimes
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig isf vad? har redan piercat mig, men vill göra det kanske i näsan. Sen tatuering vill jag ha nere vid foten
Stökigt eller välstädat? hahah! olika
Gillar du att sjunga? gillar de, men kan inte sjunga
Kaffe, te eller inget? te
Civilstånd: singel 
Chips, morötter eller godis? godis
Pizza eller hamburgare? usch till båda nu, men pizza antar jag
Skriver du dagbok? nej
Gungar du på stolen? när jag har tråkigt
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? haha inte en chans
Vilken hand håller du gaffeln i ? vänster
Är du rädd för blod? nej
Saltar du på maten? ibland
Brukar du sola? på sommaren
Vad gör du om du om får hicka? dricker vatten eller låter det va

fiiiilm!

kom nyss hem från therese efter att ha kollat på film med henne julia och elin.
Vi åkte först in till stan och hyrde två filmer. Svårt att bestämma oss men hittade till slut två stycken som verkade bra. Åkte hem och åt lite snabbt sen gick vi hem till therese och satte på första filmen. Den var dålig så vi bytte efter ett tag och då åkte elin hem med bussen som gick då. Den filmen var bättre, haha. Kommer inte ihåg vad dom hette men men. Den första vi såg var inte ens på engelska så vi fick lyssna på italienska. haha. mysigt :)
Nu är jag väldiiiigt trött så ska snart sova, sen imorgon kanske jag ska me dom till stan vid ett ifall jag är vaken då vilket jag tvivlar på :D


hindersmässan

Efter skolan igår gick jag rebecka gugge och david upp på stan för att glo runt lite på hindersmässan. Inget speciellt, allt är ju likadant ju. Men dom köpte marknadsgodis och jag brända mandlar! haha.
Sen gick vi och satte oss på ett café för att det var svinkallt ute, och efter en stund gick rebecka iväg för att dansa. Strax därefter tog jag bussen hem. När jag kom hem så var jag själv en stund, sen kom mamma hem med semlor. :)

 


På slöjden igår blev jag klar med bebisbyxorna jag hållt på med sen vi började. Segt men nu är dom klara. Ärligt talat tycker jag dom ser sjukt konstiga ut xD haha men läraren tyckte det blev skit bra.. haha


onsdag

Besöket idag var jätte bra tycker jag! Förstog mer vad programmet var och är ganska säker på mitt val ;) När vi var klara där så gick jag och alice och åt på la baguette och sen stack jag till skolan. Lagom till matten.. Efter det hade vi också class meet och engelska. Så skön dag för mig eftersom onsdagar annars är de tråkigaste och jobbigaste dagarna ;) Imorgon börjar jag tjugo över åtta, ska försöka komma i tid men med tanke på vädret så vet man inte när bussen kan komma. Idag när jag skulle hem så kom den ungefär tjugo minuter försent, svin kallt är det ju ute också. Men jag börjar bli van att den bussen alltid är försenad..
Nu ska jag snart ta mig en dusch, sen lägga mig och läsa :)


öppethus igår! hemma idag!

stressigt igår, slutade halv tre och sen skulle jag träna med skollaget vid halv fyra, vara tvungen att dra vid fyra och fick springa till bussen. Men hann, sen hem fort och duscha sen kom therese och dom och hämtade mig sen åkte vi till öppethus på plusgymnasiet. Verkade vara en bra skola, kanske inget för mig men får se vad som händer :)
Idag snurrade allt när jag vaknade, det gör det fortfarande men känns lite bättre nu även fast jag bara ligger här. haha. Åt nyss en smoothie och råkade slå över till femman och där är HAN! :D hahah, vilken timing säger jag bara. Visste att robert pattinson skulle vara på tv på ellen, men visste inte vilken dag. Så var ju trevligt att det var just idag :) wohoo :D

Imorgon ska jag och Alice till virginska två timmar för att kolla hur den skolan är, sen får jag åka tillbaka till min skola... lagom till matten, kul.

Nej nu är pausen snart slut så ska titta på tv nu :) byeee


söndag!

somnade ungefär samma tid som igår fast vaknade vid två den här gången. Helgen har gått snabbt, kanske för att jag sovit mesta dels :D haha
har gjort spanska läxan i alla fall, och glott på tv. Va uppe hos therese en stund också. Fick håret klippt så det inte är lika slitet och imorgon ska jag nog köpa hårfärg. Får se om jag vågar färga underhåret någon annan färg än blont, typ ljusbrunt :) haha, får se. Imorgon ska jag, therese och julia på öppethus på plusgymnasiet också för att se lite hur den skolan är :)


tjugo i fyra... gäsp

So provet gick nog rätt bra tror jag, var vg och mvg delen, två frågor. Kändes rätt bra efteråt iaf, hoppas det är positivt. Men på morgonen hade vi hemkunskap, bakade bröd och på no labbet gick vi igenom några sidor i boken. När vi slutat visade de step up 2 i kafeterian så hamnade där en stund, vi nior fick popcorn och salta pinnar och så fanns det filtar och massa, kuddar och sånt :)
Efter det åkte jag hem, mamma stack till tobbe eftersom jag skulle ha tvn hela natten och hon jobbar imorgon. Jag tittar på haiti galan som går live i hela världen, hemskt. Visste att Robert skulle vara med och prata så var därför jag fortfarande är vaken. Han var nyss på tvn :D och det är helt otroligt vad snabbt saker hamnar på internet, hittade redan massa likadana klipp från det på tvn som va för några minuter sen. haha! Så nu ska jag sova! satt uppe tills nu för att se ja, typ 40 sekunder? haha 

jultomte? (; nej då :D


made in sweden :)

kollade nyss på made in sweden. älskar det programet, när man får följa idol juryn i deras liv och när de hjälper den här musik gruppen :) väldigt bra är det.
Engelskan hade vi muntligt inför nationella, klart han väljer mig som ska prata. varför inte liksom? men gick väl bra. haha. syslöjden gick med bra, blev klar med bebisbyxorna som jag hållt på med sen vi började nian haha! seg kan man säga. pannkakor till lunch och volleyboll på idrotten. vikarie på matten vilket alla gillar. haha!
Gick sen på stan med rebecka, emelie och david en stund sen åkte jag med mamma hem så jag slapp ta bussen.
Har försökt plugga lite till VG och MVG frågan imorgon i so. Frågan är typ; vad som skulle kunnat hindra första världskriget. Men jag känner inte att jag orkat söka efter det och jag har själv ingen aning, så får se hur det går. Har i alla fall ett G :)

Sitter och chattar lite med gugge nu, men ska gå och ta en dusch sen sova :)

louiseborg.webb.se

nu heter bloggen även louiseborg.webb.se ifall det är lättare att komma ihåg :) haha

onsdag = andra avenyn

Kollade nyss på andra avenyn! spännande. var första avsnittet efter jul.
Provet idag fick jag G på, eftersom det var ett G prov. Har VG och MVG delen på fredag vilket jag inte kan speciellt mycket alls. Men ska försöka plugga in det imorgon när jag kommer hem från öppet hus ifall jag ska gå på de. Annars var dagen preciiis som alla andra dagar. Kom hem lite senare för att bussen inte stannade vid busshållplatsen, länstrafiken suger. Hade vikarie på matten, och tror det var första lektionen som jag verkligen jobbade! OCH förstog! helt otroligt.

Nu ska jag lägga mig och läsa, ska först duscha bara. ha de bra!


minne, 26 augusti 2006


panik? njae

Tror att jag kan so provet nu, iaf lite. Mer än igår är iaf positivt.
Dagen har varit extraaa lång känns det som, helt trött nu men ska snart äta ngt sen ta en snabb dusch.
JULIA ÄR HEMMA :D<3

Söt bild från i sommras när vi va på grönalund och sommarkrysset! haha Julia är sig lik i spöket där




första världskriget prov

prov på onsdag i första välrdlskriget, är g delen då. vg och mvg ska vi göra på fredag.
Kan inte speciellt mkt haha! Helt förvirrande, och massor av länder som kommer till då och då. usch, men ska försöka plugga litegrann på det så man iaf får ett godkänt.
Skolan har varit som vanligt, hade bild istället för musik eftersom vi har halvklass. Slutade en halvtimme tidigare än vad jag brukade göra innan jullovet. Så det ska bli skönt. Men kommer ha träning med skollaget halv fyra, en timme efter att vi slutat, så det spelar egentligen inte så stor roll, får sitta och glo i en timme. kul.
Har precis ätit lite gröt också, och kollat på tv. Men nu ska jag ta tag i första världskriget! woho

AJ!

lasargame var skit kul! Efter en timme hade elin sprungit in i en vägg och fått en bula i pannan, jag ramlat in i en vägg så har en blå arm nu, therese & krister skrapat upp varsin hand. haha! men kul var det även fast man typ kom sist :) haha

nu kollar jag på bingolotto med martin stenmarck som gäst. haha! tror jag dör, vilken intervju med honom , sen var det några som sjöng en låt för honom. haha. kul ;D

när det gäller armen så ser det inte så jätte bra ut, lite blått, rött och svullet. svårt att röra den. men men, inte spc förvånnad precis. haha, skadar mig alltid. Men det var faktiskt värt det för lasergame var så kul :D måste vi köra igen snart :)

Senare ikväll är det valencia match! WOHO

lasergame!

lasergame ikväll med therese, kim, emelie, elin, krister, petter, simon, tim & simons bror :D
Har aldrig kört det förut, men man kan ju hoppas att man inte springer omkring som en yr höna. haha
Men det blir nog kul :)
just nu skriver jag lite med therese och ska snart fixa mig litegrann inför dagen.

fredag!

hemma idag, mår inte så spc bra så vaknade nyss. Kollar lite på tv just nu, och har precis druckit en smoothie :)
Ska bara ta det lugnt idag och så. Kolla lite på tv ikväll kanske, eller film.


back in school

kul... fast dagen gick snabbt, kom försent i morse för bussen kom inte. Vi pratade massa om vad som kommer att hända under terminen, sen slutade vi vid tolv efter lunchen. har vilat lite, har äckligt ont i huvudet. ;S usch
nu ska jag snart lägga mig och läsa.
kanske träna med therese senare också, får se om jag hittar det där kortet man ska ha med sig :)

dan före skola!

studiedag idag, första dagen, hur skönt är inte det? haha. Har glott på two and a half men hela dagen kan man säga, läst lite so också, har prov på fredag...
imorgon går jag i skolan från nio till tolv, mentordag :) skönt. stannar kanske kvar på stan då eller åkter hem, vem vet?
Nu är julia på kanariöarna och solar medan man själv är här hemma och fryser ihjäl ;S usch, skönt för na :)
nu ska jag kolla lite på tv, och skriva lite här med gott folk.
ha de bra!

did you hear about the morgans - ett måste!

hahaha, måste se den här filmen! verkar så sjuuukt bra :) Nu står denna, remember me och eclipse högst upp på gå på bio listan


gäääsp

Bowlingen igår gick väl sådär, haha! kom trea av fyra, men skulle kommit tvåa om emelie inte skjutit på den här grejen som rensar bort käglorna så hon fick en strike ;) hahah
Fick skjus hem sen, emelie har ju körkort nu, praktiskt ;) då slipper man ta bussen.
När jag kom hem sov alva och theo, och tobbe och jonathan hade åkt hem.
Imorse, eller vid tolv så åkte alva theo och alexandra hem, och sen dess har jag verkligen bara gått omkring och tagit det jätte lugnt. Mådde inte spc bra imorse när jag vaknade, fast det har blivit lite bättre men fortfarande grymt trött.
Har kollat på two and a half men, och nu sitter jag här och ska snart lägga mig och läsa :)

bowling!


jag låg först från början! faktiskt ;)


piizzzza - kebab!

Det blev att vi åkte till marieberg istället för stan för det är svinkallt ute. Sist jag kollade så vbar det -22 grader. usch.
Alva och Theo lekte massor där vid lekstället inne på marieberg och sen tog vi en fika.
När vi kom hem så kom mamma hem från jobbet och sen kom tobbe och jonathan. Har precis ätit kebab och de andra pizza. Vid kvart över åtta ungefär så kommer emelie, therese & julia hit sen åker vi och bowlar! :)

Let's dance ikväll också! heja på mattias :) fast missar det ju, men man hör väl sen vem som åkte ut.

 


stan? bowling!

Vaknade för ungefär en timme sen. Sen dess har jag ätit frukost och gått ut med soporna :)
Nu sitter jag har med datan, mamma jobbar, alva tittar på trazan och banane, alexandra sitter vid datan och theo sover. När theo vaknar kanske vi ska åka in till stan och kolla runt lite, men eftersom det är så kallt vet jag inte om det blir av. Ikväll ska jag iaf bowla med therese, julia & emelie! ska bli kul :) Ikväll kommer också tobbe kim och jonathan så kommer bli fullt hus här med en ett åring, en treåring, en sexåring och sen jag och kim , 12 och 15 :) sen är ju mamma tobbe och alexandra här. Imorgon åker alva och theo och dom hem.


lite omgjord bild haha, men ändå :)


ny design (;

Gjorde om bloggen lite för hade inget bättre för mig.
Och snart kommer therese ner hit och då ska jag fixa hennes också. Sen blir det kanske en liten promenad om vi orkar.
Just nu sitter jag och skriver med oskar som bor i england, märker att engelskan blir sämre när man inte är i skolan ;S haha. pinsamt.
Kollar också på two and a half men som alla andra kvällar, haha börjar bli en vana :)
Imorgon jobbar mamma så jag alexandra alva och theo ska nog åka upp på stan och kolla runt lite där.



alva och theo på besök!

I förrgår kom alva theo, och alexandra. Då var jag inte hemma på kvällen eftersom jag va med gugge, ebba, rebecka och bella och kollade på film. Blev svensson svensson och sen lite godis.
Igår åkte mamma alexandra alva och theo till lek och bus landet medan jag var hemma och sov! :D haha, trött som man är.
Idag har vi åkt pulka och lite sådär.
Nu kollade jag nyss på vinterkrysset med martin stenmarck och erik grönwall med i! mkt mkt bra.
Nu är det sprängaren på tv, som väcker minnen med therese och julia då vi såg den! hahaha
Imorgon vet jag inte vad vi ska hitta på här, men alva och theo stannar nog till lördag eller söndag :)


slö lov?

Känns som jag bara slöat hela lovet, men det har varit grymt skönt kan jag säga.
Men imorgon ska jag träffa gugge, rebecka, bella och ebba! Se en film kanske? snacka, och ha det trevligt..
Nu ska jag snart sova, skriver lite med gott folk.. :)
Imorgon koller alva och theo också! Ska bli kul med lite besök även fast man kanske vaknar innan tio på morgonen, men det kanske är lika bra det? (;

2 januari

Dagens humör: lite små seg
Dagens borde: gå ut
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens klädsel: mjukisbyxor, linne, adidas tröja
Dagens planer: kolla harry potter snart, sen hitta på ngt antar jag
Dagens vill ha: sol
Dagens längtan: värme!
Dagens fundering: har inte funderat så mkt idag, haha!
Dagens beroende: datan
Dagens tråkigaste: att det varit den segaste dagen på länge
Dagens tidning: har inte läst någon tidning
Dagens låt: is it true - erik grönwall

BÄST


1 januari har varit...

bra :)
Idag vaknade jag vid halv tre efter att ha gått och lagt mig väldigt sent.
Fortfarande äckligt trött. Den här dagen har varit en slö dag kan man säga, jag och kim har kollat på två air bud filmer, ice age 2, lite harry potter, mr beans semester, lite av ett päron till farsa i las vegas, och american pie. Nu kollar vi på final destination 2, eller inte jag, men kim tittar på den iaf. ;)
Blir nog att sova snart!

NYÅR!

Sista dagen år 2009 vaknade jag av att det var någon här imorse och pratade med mamma om våra tv kanaler. Gick upp och duschade och åt frukost sen vid halv tre åkte jag, mamma, tobbe, kim och jonathan till ica maxi för att kim skulle köpa guitar hero, det var där jag köpte det för bara 199 kr. Men det var slut tyvärr. Men vi handlade lite mat och sånt inför kvällen. När vi handlat klart åkte vi hem till tobbe kim och jonathan och var där en stund innan vi lämnade av jonathan hos sin mamma. Åkte sen hem och mamma och tobbe började fixa lite mat.
Vid sju åkte vi hem till therese där det var massa folk. Massa god mat och efterätt, och vid tolv gick vi ut och kollade på fyrverkerierna! Mysigt mysigt.
Så nu är det 2010, Ett nytt spännande år framför sig, se om det blir lika bra som 2009 ;)













RSS 2.0
Test