Film!

Nu ska jag och Kim kolla på film! American pie here we come :D !
Chips också :)


Ånnaboda!

Pulka med Tobbe, Mamma, Kim & Jonathan :D




ursäkta

dåligt att inte skriva, men har varit mkt kring jul.
Fick massa fina julklappar, mest pengar som gick till denna data jag skriver på nu.
Kommer lägga upp lite bilder snart från julafton, och en dag i ånnaboda med mamma, tobbe, kim och jonathan.
Igår och idag har josefine varit här, har tittat tv, spelat guitar hero, sims och lite sånt där osocilat.
Har ont vid ögat också, smart som man är så retas man och sen när man vänder sig om för att gå så går man rakt in i en skåplucka och ramlar ner på golvet, så är väldigt öm där... ;S så typiskt mig
nu ska jag försöka sova, så ska försöka lägga in bilderna imorgon :)
adios!

elin och jakob

Ska snart till elin och jakob med mamma och ha en "mini julafton" , haha, som varje år :)
Har fixat lite i mitt rum idag, möblerade om igår. Blev bättre nu tycker jag, och så har jag två bilder på robert över sängen så nu kan jag sova bra (; haha
Nu väntar jag på att mamma ska komma och hämta upp mig här, och imorgon blir väl en slödag också. Fixa mer i rummet, inte så jätte städat nu.


Tycker synd om han här, jobbigt att ha massa kameror överallt var man än går, och man kan inte svara på vad som helst utan att det står över hela internet. Men trevlig som alltid är han (; 


seg...

Har varit seg de senaste dagarna men nu är det lov! Skönt.
Sitter nu själv uppe med datan och imorgon får man sova hur länge som helst.
På julafton bär det av hem till kusinerna och fira där som alltid, kul kul :)
Imorgon ska jag försöka jul städa lite i mitt rum, haha som det ser ut nu så kan man knappt hitta någonting här inne.
Ska fortsätta skriva med alice nu, och ska försöka vara lite mer aktiv här ;)





Minne


fotbollscup med skollaget!

Vi kom tvåa! sjukt bra faktiskt, första matchen blev 2-0 till oss, andra 0-0 och tredje 1-0 till oss. Sen var det finalen som i förlorade med 2-0 men men, vi hade aldrig tränat ihop eller något så jag tycker vi var duktiga!
Efter att matcherna var slut fick vi lite mat sen fick vi åka hem ungefär runt halv ett. Skönt, för skulle ha slutat tjugo över tre egentligen. haha :)
Nyss va jag hemma hos therese och hämtade lite kläder som jag lämnat kvar där, och nu glor jag lite på bridget jones dagbok. Ska läsa sen och sen sova.
Imorgon är det mentordag, först spela spel och fika, = monster! , sen ska vi äta på pizza planeten som vi alltid gör. mums :)


måndag

Kom i tid imorse till skolan, helt otroligt, haha. Vi har tittat på film på varje lektion idag, föst på svenska såg vi "stolthet och fördom", på spanskan såg vi "august rush" och sen hade bara jag en skit lång rast så tittade på "i taket lyser stjärnorna" med någon sjua. Fick sluta sen för kören tog upp all tid så hade ingen musik. Åkte hem, och har läst sen jag kom hem. Sen ringde rebecka och sa att en lärare hade ringt henne och sagt att vi kunde hälsa på på wadköping imorgon, men strax där efter ringde en annan lärare mig och sa att de behövde en målvakt till något lag som skolan ordnar med. har ingen aning om vad det är, men sa ja så imorgon ska jag spela fotboll. var ett tag sen, men ska bli roligt :)

söndag

Helgen har varit bra. I fredags åkte jag till marieberg med rebecka och hennes syrra för att köpa julklappar. Hittade inget men de gjorde dom. På kvällen blev det idol, och erik VANN! :D wohooo. Bäst är han.
Igår så kom tobbe och jonathan på kvällen, bakade lussekatter, bullar & julgodis. Gott blev det, sen åkte de hem senare på kvällen och då kollade jag valencia - real madrid match. Blev 3-2 till real madrid ;( men villa gjorde ett mål :) haha.
Idag har jag följt med mamma, tobbe, jonathan, louise & karin till tobbes mamma och fikat lite, sen åkte jag och mamma ut till marieberg för att fixa julklapp till jakob. Köpte en adidas tröja för presentkortet jag fick också.
Nu sitter jag här, ska snart gå och läsa i fjärde twilight boken som jag började på inatt! Älskar dom böckerna, men vill inte läsa ut dom för då finns det inga fler kvar att läsa sen ;(

aja, ha de bra!

 


LUCIA I SKOLAN

Lucia i skolan idag, och jag var fotografen (;
Skulle egentligen varit med i själva luciatåget för att nior var tvungna, men jag vägrade så jag fick ta kort istället.
Väldigt mysigt faktiskt, såg på båda gångerna dom sjönf, först för sexor & sjuor, sen för åttor och nior. Pepparkakor och julmust! Sen till lunch fick vi rester av julbordet som va igår, sen något kött.
Hade bara en lektion idag, och det var so. För jag missade no labbet imorse eftersom jag var på lucia grejen. Men de va bara två st på labbet så spelade ingen roll. haha :)
Sjukaste lektionen på son! haha, vi jobbar med första världskriget och då skulle alla ha med sig en filt och en ficklampa till dagens lektion. Vår lärare hade en kappa eller något som de hade på den tiden, och vi fick ställa upp sig på led som typ soldater innan vi gick in. Helt sjukt, när vi kom in så var det massa bullrande som skulle föreställa skott och sånt, och det var mörkt i rummet. Lärarna hade ställt ihop massa bord i en ring så alla fick sätta sig innuti ringen, och där skulle vi ha filtarna över oss. Sen fick vi penna och papper som vi skulle skriva "en hälsning" hem ifall vi skulle dö i kriget. xD hahaha. Och vi fick ha ficklampan att lysa med. Så sjukt stört. Men var faktiskt lite kul, sen berättade vi spökhistorier på slutet och fick veta våra betyg.

Lite bilder från lucia! :)






  
 
 


Onsdag

Dålig uppdatering, men Göteborg var skit kul. Liseberg och massa kul med alva och theo (:
Skolan har varit sjukt jobbig de två senaste veckorna, så har haft massa att ta igen och plugga på.
Imorgon är det matte prov, kan inget, men hoppas på ett godkänt. Får också veta mitt slutbetyg i engelska imorgon, tror det kan vara ett vg, men vet inte riktigt.
Nu ska jag titta på one tree hill, har pluggat matte sen jag kom hem så orkar inte med det längre.

mot göteborg!

Mot göteborg nu! på väg hem till alva och theo, och imorgon blir det liseberg :) wohoo :D
Skriver om jag får tillgång till någon dator :)


tisdag kväll!

Väldigt väldigt väldigt trött på skolan just nu, så ska snart gå och lägga mig. Ska glo lite på hell's kitchen först, kollade på andra avenyn nyss :)
Imorgon är det skola, och jag kan inge av spanskan! wohooo...
 
 
 
 


yo estoy estudiando!

Kom en timme försent imorse så missade hela so lektionen. Kom lagom till engelskan där vi fick lyssna på presentationer. Har redan gjort min (som jag fick MVG på, STOLT), så det var skönt att bara sitta och lyssna när alla andra presenterade. Efter skolan gick jag gugge & david och köpte dricka sen åkte vi upp på stan :) Kollade efter en tröja på gina tricot men verkade inte som den fanns kvar ;/ Sen köpte gugge vax. Kollade runt lite i andra affärer också.
Nu gör jag no uppgiften som ska vara inlämnad på fredag, man ska skriva om ett ämne, finns tre men jag fattade bara en av dom och det var "hälsa". Mycket i skolan nu, har alltid något att plugga till, ska bli skönt med lov. Och andra advent åker till alva och theo ;)

¨

Spanska prov imorgon, ska skriva ett brev. Så fram till nio ska jag plugga på det, för vid nio börjar andra avenyn. Sen måste jag nog plugga senare också. Usch.


RSS 2.0
Test