haha!

haha! Detta gjorde min dag, för underbar :)♥


DISCO DAGGARNA

Hahaha! kollade nyss på disco daggarna. Den handlar om en mask som vill bilda discoband och va med i någon musiktävling. haha, för kul film :)
EMD som gör rösterna :D haha



marieberg igår!

Är lite dålig på att skriva samma dag som det händer något, men men. Ska försöka bli bättre på det.
Igår åkte jag och therese till marieberg, köpte en väska & en tröja från gina tricot.
Sen tog vi bussen hem och då hoppade gugge också på bussen och följde med oss. Var meningen att vi skulle försöka plugga, men så blev det inte riktigt. Sjöng singstar och spelade lite fotboll istället.
Sen skjusade vi hem gugge med mopparna och jag åkte hem till mig.
Läste klart svenska läxan igår också, typ 30 sidor i tråkig bok, men man har ju inte precis något val direkt.

Idag har jag grymt ont i magen, så är hemma nu första lektionerna, men kanske åker iväg om jag känner mig bättre.


senaste dagarna

Lite dålig uppdatering kan man säga, men har inte hänt så mycket speciellt. Haft lite läxor hit och dit i skolan, tränat på kvällarna. Åkt fast och fått böter, men den historian är lång...
Idag är det fredag och sista skoldagen i veckan vilket louise älskar. Efter skolan åkte jag hem, tog det lite lugnt och sen på kvällen kom gugge hit. Kollade på idol, och åt pizza & kebab! Sen kolla vi lite på film också och vid tjugo i elva ungefär åkte han hem. Kul var det :)
Ingen match imorgon för jag känner mig inte toppen precis, lite halvsjuk, ont i halsen och allt det där. Usch.
Nu ska jag sova hade jag tänkt, nattttii!

tv kväll

Åkte hem från skolan efter engelska lektionen för hade jätte ont i huvudet.
Nu på kvällen har jag förstått att det nog har med nacken att göra för hela nacken värker.
Nu ska jag äta och sätta mig framför tvn. Tv schemat för ikväll är idol, andra avenyn & hell's kitchen, hinner inte med the mentalist ;(


måndag

Alla var lediga idag förutom min skola såklart. Kul att va i skolan när alla andra får vara hemma.
På svenskan läste vi "mina drömmars stad", har läst den i några veckor nu, handlar om stockholm på typ 1800-talet. trist, men skola är skola.
Sen spanskan då vi tränade inför provet på måndag. Matten gick faktiskt helt okej! Förstog vad i gjorde för en gång skull. Lunch fick vi något äckligt sen på musiken kollade på på film.
 Tog moppen hem sen, har har suttit lite vid datan och nu kollar jag på 2½ men.


söndag

Har inte hunnit skrivit så mycket, inte för jag haft mycket att göra men ändå :D
I fredags var jag med david och therese här, var ute och massa.
Igår hade jag match sen träffa jag therese och julia senare på kvällen.
Idag har jag nördat sims, träffat therese och julia lite, och så har tobbe, kim & jonathan varit här.
Imorgon är det skola, sen träning. :)

skola/träning

Torsdag idag. Hade engelska "provet" imorse, gick väl sådär, bara babblade på massa så vet knappt vad jag skrev. Det hängde inte ens ihop ;S Aja, slöjden gick okej, och svenskan också. Till lunch fick vi pannkaka och sen hade vi idrott. På idrotten gick vi igenom massa tråkigt, sen körde vi någon lek och dragkamp. haha! tjejerna mot killarna, för kul även fast vi inte vann. haha.
Matte sen på slutet, har börjat med ngt nytt som jag inte fattar alls men det är inte ovanligt. Min lärare skulle lika gärna kunna ta en stol och sätta sig nere vid mig så många gånger som jag ber om hjälp. haha, matte är verkligen sämst...
Efter skolan åkte jag med gugyyy till max och åt lite där sen hem och sen träning.
Träningen gick bra, jag vet en som kommer ha ont överallt imorgon -.- Tack henke, haha (;
Nu blir det läsa lite i svenska boken sen sooova! nattttiii (:

onsdag!

Igår var jag i skolan som vanligt, krockade med en lastbil på morgonen med moppen. Moppen tog ingen skada, men min hand klämdes så åkte till läkare direkt sen. Dom sa att det nog bara var en rejäl stukning.

Idag var det skolan precis som vanligt, matte prov hade vi också idag. Gick säämst! Fick inte ha några miniräknare eller något som vi annars alltid brukar få ha. Imorgon är det ett litet engelska prov, eller inte direkt prov mer för att se vad vi kan. Sen senare är det träning på kvällen.
Var på träning idag också, kom lite sent för var tvungen att åka hem sen ta bussen till träningen. Men gick helt okej, handen är väl sådär, men får stå ut (; haha
Nu ska jag fixa lite på facebook sen ska jag gå och lägga mig, ha de bra!

båt tur

Har inte hunnit skriva så mycket, men igår vann vi matchen mot östansjö med 5-0. tror jag fick typ två skott på mig, men men. haha. inte var det jobbigt att stå i mål ;) Sen åkte hela laget till mcdonald's och åt där efteråt, och jag och alice hade kul med våra ballonger! :D haha
När jag kom hem kom Tobbe också, sen vid fem åkte jag mamma tobbe och kim iväg med båten för att fiska kräftor. Först tog vi bilen till tobbes lägenhet som han ska flytta ifrån sen åkte vi iväg. Var skit mörkt, tror vi kom i vattnet runt nio på kvällen kanske. Vi la i såna där grejer som man fiskar kräftor med, haha! och sen åkte vi bort till någon ö och fikade och så. Myysss :) Väntade där en bra stund, sen åkte vi iväg med båten igen för att plocka upp kräftorna. haha! Fick typ inga kräftor, tror det var 14 eller ngt. Kul tkr jag, men inte dom andra. Då var det jättemörkt så jag och kim la oss längst fram i båten och somnade där båda två. haha! Jag vaknade sen av att det guppade jätte mycket så trodde mitt huvud skulle lossna när jag smällde i det i bänken några hundratals gånger. När jag vaknade så kände jag att jag hade jätte ont i nacken och typ vid halsen och det har jag fortfarande. usch. Samma ont som när Henke sköt bollen i mitt ansikte. Vi var hemma hos oss vid halv fyra på natten eller morgonen typ. Då gick jag och la mig och slocknade på en gång. Tobbe var och la i båten någonstans som jag inte minns och mamma & kim åt macka innan de också gick och la sig.

Idag har jag faktiskt bara pluggat, har matte prov på onsdag och spanska glosor. Var också tvungen att läsa typ 40 sidor i svenska boken "mina drömmars stad". Tråkig bok, men skolan är ju tråkig :D







gryyymt bra!


BÄST!<3




torsdag

Vaknade lite sent imorse så fick stressa men hann i tid till första lektion. Inget speciellt kul på morgonen, hade engelska, slöjd & svenska. sen lunch, idrott & matte. Idrotten spelade vi fotboll, och matten gick lika sämst som alltid. Imorse brände jag mig på avgasröret på moppen, haha. så har haft LITE ont i armen, men men.
Senare åkte jag till träningen och tränade och sen hem och kollade på idol.
Nu ska jag gå och lägga mig.
ha de bra!

onsdag

Tankade moppen imorse innan jag åkte till skolan.
Jag sluttade vid halv fyra ungefär och åkte då hem. Satt vid datan, åt och tog det lite lugnt.
Senare kollade jag serige-malta matchen på tv, senare blev det idol & nu sitter jag och tittar på spanien-estland matchen. Spanien leder med 3-0 än så länge men är snart slut ;) tyvärr har de bytt ut david villa :(
Ska snart gå och sova, upp tidigt imorgon.

tisdag kväll

vid tjugo i sex åkte jag in till träningen. Gick helt okej, riktigt kul att träna nu.
Kom hem och fick det lite stressigt, hoppade in i duschen medan jag hade hårddisken på så jag kunde spola tillbaka idol. Hann se slutet på idol, sen började andra avenyn direkt. För bra! Har saknat det grymt mycket. Efter det hade jag en kvart innan hell's kitchen började, kollade lite på idol då och fortsatte med det så fort det blev paus i hell's kitchen. Lite komplicerat, men funkade iaf!

Nu över jag lite på alla spanska glosor vi har tills imorgon, över 50 st fast tror inte man behöver kunna alla , hoppas inte iaf.
Snart ska jag sova också, väldigt trött nu. Skolan imorgon som vanligt, ser fram emot det -.- wohoo... spc matte, älskar ju matte så mkt... -.-

måndag - tisdag

Igår var det skolfoto. Fick inte se resultatet men allt kändes dåligt, hahaha. Men hoppas det blev bra, sista året nu ju.
Var hemma hos therese en liten stund igår också sen gjorde jag engelska läxan hemma.
Idag slutade vi efter lunch, åkte då till stan sen hem. Nu ska jag göra spanska läxan, och ikväll blir det träning.

pärlbutik!

Nu har jag precis gjort mig i ordning och sitter och väntar på att mamma ska hämta mig.
Vi ska till någon butik med pärlor och smycken och sånt. Eller ja, egentligen är det linn som ska dit så då ville jag och mamma följa med och kolla. Så snart kommer mamma och niklas hit och sen bär det iväg.
Tobbe och jonathan åkte hem för ett tag sen, och kim är med mamma och niklas och spelar golf.

Imorgon är det skolfoto! usch, vore ju kul om man såg bra ut sista året...

söndag

Igår åkte jag therese och julia in mot stan runt halv tolv. tankade moppen också sen hem igen.
Tobbe, Kim & Jonahan sov också hos oss.
Vaknade runt tio. Nu tittar jag på tv, och sen måste jag göra läxor. ;/

marieberg

Vaknade av att therese ringde, gick då upp och duschade sen åkte vi till marieberg med mopparna.
Mötte Julia där också. Jag köpte en tröa och ett par jeans leggins från gina tricot. Åkte sen hem igen och åt hos therese. Vi kollade på film , the hottie and the nottie. haha! för kul. Efter de kom simon och tim hit och då åkte vi iväg till ica och handlade ben&jerry! <3
Sen åkte simon och tim hem så nu ska vi titta på tv eller sjunga singstar!

fredag!

Nyss kom Tobbe & Jonathan hit, ska sova här ikväll.
Ska snart äta sen blir det nog tv ikväll (:


helg!

Igår blev det sent, så skriver nu istället.
Jag och rebecka åkte hem till mig och fixade oss lite sen tillbaka till skolan vid sju.
Alla hade finkläder på sig, haha! Först väntade vi in alla nior sen gick vi ner i matsalen som dom gjort fin och så åt vi.
Fick kycklingspätt och massa sånt gott. Mentorerna höll också tal för oss nior. Pratade massa och sen fick vi glass och bär till efterät. grymt gott! Var riktigt kul faktiskt.
Eftersom bussen typ precis gått så hämtade gugges mamma oss och så fick jag och rebecka skjuts hem till mig.
Sen sov rebecka här.
Skolan var helt okej idag också, regnade lite på morgonen så var rätt blöt när man kom till skolan.

Här är lite bilder från igår!




Filip & Johan

David & Gugge!

Gugge & Ahmed (;


Onsdag

Regnade imorse så tog busen till skolan.
Helt vanlig dag, hade brandövning vid tio ungefär, Matte lektionen gick sämst som vanligt, fattar ingenting av vad vi håller på med.
Åkte sen upp på stan med gugge och kollade skor. Gick säkert in i varenda skoaffär jag såg, men till slut med det ett par nike skor från stadium ;) nöjd iaf.
Nu har jag pluggat lite inför so provet på fredag. Geografiprov, hoppas det går bra.
Imorgon är det skola sen på kvällen är det "middag" med alla nior och typ rektorn i skolan. haha, kul.. Får väl se vad som händer där ;D
Goodniiighhtt.



Måndag-tisdag

Gick inte att gå in på blogg igår för mig så skriver nu.
Var hemma från skolan igår, mådde inte alls bra. Tog det lugnt och satt vid datan när jag orkade ;)
Idag gick jag till skolan, inte helt frisk men orkar inte missa så mycket.
Hände inget spc idag utan bara vanliga lektioner, åkte sen direkt hem och gjorde något att äta.
Vilade nyss en stund och hade tänkt plugga so snart om jag orkar, ska iaf inte sitta mer vid datorn vad jag vet.
På torsdag är det middag i skolan med alla nior och rektorn, date med rektorn! woho -.- haha
ha de bra!


RSS 2.0
Test