090227

Nu var det några dagar sen, har inte haft tid har inte ens orkat slå på datan för jag haft så mycket att göra.
Igår var det träning, gick upp tjugo över fem så trodde jag skulle svimma när vi tränade för det sved i mina ögon och var helt yr och mådde illa och massa skit. När jag kom hem igår gick jag och la mig direkt efter att jag duschat, eller först så läste jag lite (: Men somna till hela tiden så jag förstog ingenting av det jag läste.
Idag vaknade jag vid sex ungefär kanske, åkte till skolan som vanligt också. Först hade vi matte, vi fick se proven, vg för min del. Rätt nöjd ändå för att vara matte , haha. Vi gick sen ut på en promenad med klassen under matte lektionen. So hade vi efteråt i en och en halv timme, Grupparbete som ska redovisas på måndag. Lunch sen och det blev hamburgare :)
Halva klassen slutade sen och resten hade hemkunskap. Jag var en av dom fast vi fick inte laga mat eller ngt. Vi blev indelade i grupper, två och två. Och sen skulle vi planera en dags mat, typ frukost lunch middag & snacks och sånt. Sen skulle vi gå till affären och "köpa" allt som vi behövde till våra maträtter, haha :D och så fick vi skriva upp va allt kosta och sånt, jag jobbade med gugge ;D haha det var faktiskt rätt kul uppgift. Tror våran mat kostade runt 11000 kr i månaden eller ngt. Sen var det slut för dagen, alla gick upp på stan förutom jag och david c för vi tänkte ta bussen, men det är klart att den ska vara proppfull så man inte får plats. Så vi fick ta nästa, blev att prata massa :)
När jag kom hem satte jag mig och pluggade, så enoooooormt mycket prov och läxor. Nästa vecka så har jag no prov, två muntliga redovisningar, spanska läxa & två svenska inlämningar. För mkt ;/ Ska plugga hela dagen imorgon så att jag blir klar med något iaf :/
nej nu ska jag nog sova, äta en macka & läsa lite först, men är grymt trött redan nu så goodnight ;*

090223

Hellu :)
Vaknade imorse och var meningen att jag skulle till skolan, men mådde illa så kunde typ inte ens ställa mig upp eller något. Så jag fick somna om jag va hemma idag. Fortfarande helt yr, ramlade in i vardagsrumsbordet förut idag :(
Aja, skolan blir det imorgon iaf. Men då börjar jag ju elva, så blir lite sovmorgon ändå.
Idag har jag sovit & läst, men mest sovit. Sen suttit vid datorn & kollat film.
Inte speciellt kul dag idag då, inte så mycket att göra. Har knarkat jb för det mesta.
Aja, nu ska jag läsa lite i om jag kunde drömma sen ska jag sova.

090222

Somnade vid ungefär sju imorse och vaknade vid halv ett kanske, kommer inte ihåg riktigt.
Hela dagen har jag städat och fixat massa i mitt rum :) Vid åtta gick jag till coop med therese och julia & sen tillbaka hem.
Kollade nyss på gossip girl & nu är det bridget jones på tv, haha. Fast ska nog läsa lite istället, iaf innan jag går och lägger mig.

090221

Nu är klockan 01.50 så skriver lite vad som hänt den här dagen :)
vaknade ungefär vid halv tio av att mamma väckte mig, näst sista sovmorgon och måste gå upp vid den tiden, usch. Vi packade ihop våra grejer, och jag var klar först så jag hann läsa lite i bästa boken. haha.
Sen kom vi iväg vid tolv kanske, tar tre timmar att åka hem.
Kom hem runt 4 kanske för vi var och handlade. Jag slängde in mina saker i mitt rum & sen gick jag upp till therese. Fick lite mat där sen gick vi ut och gick i snövädret. Tror inte det blev mer än en halvtimme ungefär? haha, men bättre än inget. Kom in och satte mig vid datan & skrev med massa folk. Vid åtta började melodifestivalen och jonas brothers live chat, för kul är det när dom har det! :D Datan krånglade ibörjan så jag trodde jag skulle bli gaaalen, men funkade efter en stund. Jag & alice ska ju träffa snyggingarna i vår har vi bestämmt :D haha
Melodifestivalen kollade jag på sen, EMD var lätt bäst inget mer med det. Tur att dom gick vidare för alla andra var dåliga. haha. Mamma åkte iväg med susanne ungefär under melodifestivalen och hon kommer hem om två timmar kanske :) skönt att va själv. Har nyss städat rummet & dammat, har också tagit ner alla affischer på jb. Men nej nej, tro inte att jag ska ha så, mer ska upp! Känns så jävla tomt utan ngt på väggarna, trivs inte xD
Nu ska jag och alice spela spel hade vi tänkt, samma spel som de andra kvällarna som varit här typ, haha.

090220 16.30

Idag vaknade jag vid halv tolv. Var ingen hemma så var själv, duschade & gick och åt frukost. Då kom mamma & morfar hem precis. Sen gick jag och fixade mig & så åkte vi iväg in till stan. Inte så mkt till stan, typ 4 affärer kanske :D haha, men vi var där för att kolla moppehjälm och för att morfar skulle till vårdcentralen. Blev ingen hjälm för dom hade inte den jag vill ha så blir att kolla vidare efter den. Hittar den väl så småning om får man hoppas.
Sen bar det av hem till morfar igen & så fort vi kom hem så fikade vi med semlor. Nu sitter jag här igen då. Finns inget annat att göra här så man hamnar lätt här framför datorn. Förut läste jag i boken jag köpte igår, för bra är den och nu ska jag kolla film hade jag tänkt mig. Imorgon blir det att åka hem, borta bra men hemma bäst va :D
På söndag vet jag inte om det blir att åka till marieberg med therese och julia eller att träffa linn och niklas ifall mamma och marianne hade bestämt ngt. Vi får väl se hur det blir med det :)
Ikväll blir det att häcka framför datorn hela natten igen antar jag, natten som var somnade jag vid halv fyra efter allt snack med alice på msn :D så kul man kan ha. haha. Blir nog lite tidigare idag får man hoppas eftersom vi ska åka hem imorgon och då måste vi gå upp i tid.

090220 02:41



denna bok är så otroooooooligt bra så att man inte kan lägga ifrån sig den! Köpte den idag, och jag gick och läste mitt på stan! hur udda är inte de? men går inte att låta bli. Jag läser aldrig böcker men den boken, fyfan va bra :)
Jag rekomenderar denna bok starkt till de som inte läst den! Har inte läst så långt men sjukt bra från första sidan.
& för er som inte sett filmen, det är ett måste! Twilight är grym & Robert Pattinson är ju med i filmen ;* kan man bli mkt snyggare, nej. och taylor lautner, kan man bli mkt snyggare, nej! Filmen kan man se om & om igen hur många gånger som helst. Den rekomenderar jag också. & Edward i filmen är för underbar :)
Nej, nu har ni hört om min kärlek till boken, filmen & till edward, haha, så nu ska jag vara tyst.
Sitter här & pratar med alice fortfarande. Kul kul, haha. jodå, men vi börjar bli sjukt trötta nu så ska nog sova nu faktiskt.

090219

Vaknade prick klockan tolv & gick ner och åt frukost. Alla hade redan ätit frukost så jag åt själv. Sen vid ett drog vi iväg in till stan i borås, kollade runt lite och köpte lite grejs.
Kom hem runt fyra. Har suttit här vid datorn idag igen, kolla film & massa annat.
Vid åtta blev det att kolla på kitchen nightmares med gordon ramsay ;D för bra
& nu sitter jag här, ska kolla twilight snart igen :)

inköp
leggins 199 :-
tshirt 149 :-
två böcker 140 :-

   

090218

Vaknade vid kvart i åtta imorse, fick gå upp & duscha packa sen åkte vi iväg. Först till mcdonalds och åt frukost, åt inte så mkt för det är konstig mat där. Sen åkte vi iväg hem till morfar. Tog ungefär 3 timmar sen var vi framme.
När vi kom fram åt vi & pratade lite som man måste göra för att verka social :D
Sen gick jag och satte mig vid datorn och här har jag suttit en dess. haha, väldigt socialt. :)
blir nog att titta på film & fortsätta skriva med alice ikväll.


090217 23.55

Nu har jag tillbringat kvällen av att snackat med alice & dreglat över bilder på Robert Pattinson. Kan man bli mkt snyggare? svar nej. Jag ock alice sitter och pratar om de gamla vanliga, kändisar & andra coola grejer. (H)
Nu ska jag nog sova så jag vaknar imorgon vid åtta och då bär det först av mot mcdonalds och äta frukost sen mot morfar i borås. trevligt minsann. Hare bra alla, kanske skriver ngn dag här ;D



Snyyyyyyyggg

090217

Vaknade vid tolv ungefär, gick upp och gjorde frukost till mig. Eftersom jag vaknar så sent jämt så har mamma redan hunnit äta frukost redan. Tog en dusch sen och gjorde mig klar. Sen åkte vi iväg till marieberg. Fast innan det så åkte vi och kollade min mobil, spillde ju glass över den så den funkar inte att ringa på typ. Han sa att han var tvungen att ta in den & typ tvätta rent allt och sen skulle man behöva sätta in en ny högtalargrej och bara högtalargrejen skulle kosta runt 600 kr så då sket jag i det. 600 kr är lite väl mkt, och sen kostar det ju att dom gör rent den och allt & då sa mamma att jag lika gärna kan köpa en ny istället för att betala så mycket för en mobil som är gammal. Hade mobilen i bara 2 år och redan trasig, aja. typiskt mig. Sen åkte vi in till marieberg då och köpte present till morfar för han har fyllt. Vi åker och hälsar på han imorgon och stannar där tills på fredag så vet inte om jag kommer skriva något här ifall jag inte kommer åt en dator med internet. Vi åt också på marieberg.
Vi kom hem vid fem ungefär, och lite senare åkte mamma iväg och dansade med marianne så nu är jag själv hemma. Sitter här och kollar på vänner & tråkar. Lite senare ikväll blir det ju andra avenyn, veckans höjdpunkt! :) ♥



Test

ditt namn - Louise
din ålder - 14 år
födelsedatum - 18 maj
vart bor du - örebro
hur länge har du bott där - Hela livet 
vad är det bästa med det - hittar ditt jag vill, har alla väner och allt här
vad har du på dig nu - mjukisbyxor, linne & tshirt
vad är det skönaste plagget - mjukisbyxor
när köpte du nått senast - idag
någon piercing - navel
någon tatuering - ne, men ska skaffa sen
använder du smycken - ja
vad för något - örhängen & halsband
dom bästa intressena - fotboll & kompisar
bästa sporten - fotboll
något husdjur - hund
vilka umgås du mest med - therese&julia, rebeckagugge&david
tycker du om det - klart :) <3
vad vore din största dröm - massa!
är du lycklig - jodå .

090216

Det var meningen att jag julia & therese skulle in till stan och träna vid halv sex, men när vi kom dit så var det tydligen på ett annat ställe så vi struntade i det eftersom vi ändå inte skulle hinna. Julia åkte hem då, och jag och therese gick in i en blombutik & köpte varsin blomma, hon till hennes föräldrar & jag till min mamma eftersom de va alla hjärtans dag. Mamma blev glad och nu står dom på köksbordet. haha.
Jag och Therese gick sen ut och gick, tror vi var ute ungefär 50 min. Rätt bra, gick en bra bit. kallt men trevligt.
När jag kom in satte jag mig här, var tanken att jag skulle byta bilden här på bloggen men jag orkar inte idag så gör det någon annan dag istället. Åt nyss mat & kollade på tv. Senare ikväll ska jag kolla på film "the sisterhood of the traveling pants 2" , ettan var bra så tvåan är nog med bra får man hoppas. Lite gossip girl blir det nog med. (K)
Skriver kanske sen, annars blir det nog godnatt här ;*

Hur snygg får man va? :O <3<3<3

       


090216

Igår kollade jag & therese på film, och tog det lugnt. Vi sov i soffan för skoj skull. haha.
vaknade vid tjugo över åtta kanske då julia kom och ringde på, jag släppte in henne & gick och la mig igen.
Fast vaknade sen rätt snabbt, och då satt jag och julia vid datan tills therese kom upp.
Vi åt frukost, och sen gick therese och julia och la sig och jag satte mig framför datan. Dom vaknade sen vid halv två kanske, slöisar :)
Vid halv fem ska vi in till stan & träna lite sen hem och ta det lugnt. Första natten utan de bästa, skönt att va själv lite men helgen och de här dagarna har vart bäst!


090215

Va nyss ute och gick med Therese. En halvtimme blev dem rätt duktigt ändå för det är svinkallt ute. Innan de fixade jag bloggen lite, satte in musik här till vänster. Lyssna hör ni.
Eftersom mamma kommer hem imorgon istället för idag så sover Therese hos mig inatt också. Mys med filp & dipp med grönsaker.
Nu sitter jag hemma hos Therese här vid datan. Therese ska nog packa ihop lite grejs och sen ska vi dra hem till mig  igen.

090215

Vaknade runt halv tio ungefär tror jag. Vi gick upp & therese och julia gjorde sig klara för att dra in till stan med resten av tjejerna i deras klass. Själv ska jag nog vara hemma idag & ta det lugnt. Rätt trött faktiskt. Blir nog att kolla lite filmer också. Igår kollade vi på "my bestfriends girl" bra film faktiskt.

090214

Helgen & alla hjärtans dag blev och blir med bästa
Idag vaknade vi vid nio ungefär , vi drog upp till therese och firade emelies och kristers förlovning runt ett. Grattis till dom :)
Sen till coop och handlade lite smått & gott till kvällen. Missade bussen så blev att gå dit. Nyss åt vi tacos & julias special efterätt. Gott var det iaf.
Nu blir det nog kolla film & sen sova.


CUP!

Cup idag!
Vi kom trea, vi spelade rätt ok men lite slarv ibland kanske :) Men vi ska va nöjda ändå :D

rynninge - ösk 2-0
rynninge - lillån/ervalla/axberg 1-0
rynninge - eker 0-5

semifinal
rynninge - grythyttan? garphyttan? 1-4

Så vi kom på delad tredje plats med eker :)

Snodde bilden från alice :D haha (K)


torsdag

praon var som vanligt idag typ. Inte så jätte mycket att göra idag då, men skära grönsaker och lite sånt skit :)

igår blev det träning på kvällen & åkte med the hem på moppen. för kul :) haha, kul när jag  får köra sen om ungefär 3 månader och 13 dagar ;D haha


slutade idag vid tre & då mötte jag julia på stan & så handlade vi present till therese.

haha! gubben när vi satt vid resecentrum, det var nästan lite kul xD hahaha

Efter det åkte jag hem med bussen och kom hem vid halv sex kanske och då var jag själv hemma för mamma och morten åkte precis iväg för att äta med morbror och hans fru.

På vägen från bussen träffade jag min gamla bildlärare också ;D trevligttrevligt, synd att vi inte har henne längre :)

de senaste timmarna har jag suttit vid datan & kollat på tv.


Imorgon blir det först till strike & på kvällen att äta på kinamuren med therese julia frida & elin och sen på bio "i taket lyser stjärnorna". Tror att den är bra eftersom vi läste boken i skolan & den va bra :) så man kan ju hoppas. :D Och för de som inte vet så är tsatsiki med i den så det är bra att anteckna :D
Godnattttt


tisdag

åkte samma tid som igår, 8.24 :)
Idag på praon fick jag fylla på fika och lite sånt. Jag och robert fick också sortera nycklar, hahah. för dom var inte i ordning och massa fattades. Kul vare iaf :D
Fick också stå i kassan, det är jävligt kul :)
Annars var det nog inge speciellt idag, prata me de som jobbar där och sånt :) grymt kul iaf!

nej nu ska jag sössssa snart
Godnighhhht

HELGENS CUP

Spelade cup i helgen också, gick inte jätte bra men inte dåligt.

Jag var inte med på fredagens match eftersom jag va i skolan på spanska möte inför spanska resan :)
Va grymt kul ändå, upptäckte massa grejer i skolan som vi inte hade någon aning om förut :O coolt (:
men tjejerna vann den matchen iaf , med hur mkt vet jag inte :)

På lördagen var första matchen klockan 8.00 så det blev att gå upp tidigt.
& sista var vid 20.00.

Lördagens matcher;

rynninge - Qbik 2-0
rynninge - vadstena 1 - 1
rynninge - skiljebo 0 - 2

matchen på söndagen var jag inte heller med på men den förlorade dom med 5 - 0 eller 4 - 0 någonting, så inge slutspel för oss nej :(
Men nästa helg, ny cup, då får vi hoppas på de bästa!

och the fyllde i söndags, congratzzzzzzz till na' äntligen moppe ;D haha
imorgon tror jag det blir marieberg med the & julia & köpa ngt till the :)

Måndag

Prao
Jag vaknade vid sju, senare än vad jag brukar. Brukar ta bussen vid typ tjugo över sju, men idag åkte jag vid 8.24. Den bussen kommer jag få ta de här två prao veckorna. SKÖNT!
Jag hade fått prao plats på strike, bowling grej. Så jag började klockan nio.
När jag kom dit så var det bara de som jobbade där & de satt mest och pratade. De bjöd på frukost & de va jätte trevliga :)
På morgonen fick jag skära grönsaker, fixa i ordning maten, grilla korv och massa annat små plock :) rätt kul faktiskt.
Framåt tio började det komma folk, mesta gamla då men ändå. De bowlade och åt :)
och jag fortsatte att kolla runt lite. hämtade dricka nere i deras källare, och det är FÖRSTA GÅNGEN jag åkt hiss den inne sen jag och julia fastnade i den. Fast åkte visserligen inte i den hissen utan en hiss ner till källaren som va lika stor som hela vårt kök.
Karolinska skolan kom också och bowlade runt tio till tolv kanske.
Jag fick också lära mig hur de skötte beställningarna för banorna & sånt.
Annars hjälpte jag till vid kassan, och deras kassapparat är störd, man måste räkna ut själv hur mycket kunden ska ha tillbaka och eftersom jag suger på matte så tar det 100000 år & alla får vänta. hahah.
Jag fick också gå bakom bowling banorna dit de som jobbar brukar gå om en bana strular. Visste inte hur jag skulle gå på jävla golvet som va svinhalt ;S men de gick & jag ramlade inte! haha :D
När jag väl var där bakom så kollade jag lite på maskinerna som byter käglorna och de dära. haha, värsta maskinerna för såna grejer :D Så fort de kom ett klot så flög jag i taket för det lät så högt.
Mat fick jag också äta där på deras restaurang. grymt gott. Det är ju fin restaurang där med massa olika maträtter. :)
Jag fick gå hem runt två, egentligen slutade jag vid tre men de va så dött så jag fick gå.

Hemma har jag bara suttit här vid datan, skönt nu när man inte har prov eller skola på tre veckor så man kan bara ta det lugnt :D

nej nu ska jag sova, goodnight ! :D

RSS 2.0
Test