090506

Syslöjd på morgonen, gick inte alls bra, symaskinen ville inte funka så slängde den nästan i golvet.
no labb sen, jobbade ikapp grejer som man missat. lunch... På idrotten spelade vi brännboll ute eftersom de var så "bra" väder. Regnade och svinkallt. Engelskan läste vi & på no;n gick vi igenom massa frågor. Sen slut, och då tog jag bussen hem. Har pluggat engelska glosor lite, fast måste nog göra det mera snart. Therese kom också förbi, så blev ut att åka moppe båda två, gryyymt kul :D 12 dagar kvar tills jag får köra hur mkt jag vill, för kul äre :)
Nu ska jag fixa engelska glosorna sen soova.

090505

åkte tidigare till skolan imorse för att göra matte provet. Det var rätt svårt, fattade typ ingenting, men hoppas på ett G iaf.
När jag var klar med det var det två timmar kvar tills jag började, ingen idé att åka hem så stannade kvar och plugga massa & pratade med victor. Resten av dagen var väl som vanligt, inget spc så. Stackars killen som slog i huvudet i golvet så ambulansen fick komma :/ ingen fick gå in i kafeterian eller ngt, blod och sånt. synd om han ;/
Efter skolan blev jag hämtad av mamma & morfar och så åkte vi och kollade på moppehjälm. Blev en snygg en för 1067 kr tror jag. 13 dagar kvar nu, sen är jag ute på vägarna :D iaf cykelbanorna ;)
Sen lämnade vi morfar hos mammas faster & farbror, stannade kvar där en liten stund så kom hem lite senare. Har nyss skrivit klart svenska bokrecensionen, äntligen.

hjälmen (;


jay sean - stay

För bra låt :)


090504

Heluu
Vaknade försent imorse så fick stressa till bussen. Hann inte med den jag skulle men nästa, kom inte försent iaf :)
Matte på morgonen. Kan inte förstå hur man kan sätta matte på en måndag morgon på schemat. usch. Har aldrig kunnat jobba på den lektionen, så satt nästan och sov.
Efter matten hade vi klassmöte, bild, so, lunch, spanska & svenska. På svenskan skriver vi deckare. kladden ska vara klar nästa måndag. lycka till louise.
Tog bussen hem sen, och satte jag och pluggade. Gjort klart no labb rapporten som ska va inne på onsdag, och imorgon blir det att skriva svenskan.
För en stund sen kollade jag på J.O.N.A.S, för kul :D haha
Nu kollade jag nyss på bidragen till melodifestivalen. Sjuka låtar en del, haha.
Snart ska jag försöka gå och läsa och sen sova


Igår
Åkte jag och therese med bussen till julia vid fem. Går rätt snabbt att åka dit. När vi kom fram så gick vi en liten bit men sen upptäckte vi att vi inte orkade gå hela vägen till hennes hus så the ringde julia och bad henne hämta oss med gräsklipparen. Udda, jag vet, men vi är såna tyvärr :)
Julia kom efter en stund, haha kul syn kan man ju säga :D
Jag och the fick hoppa på på flaket bakom gräsklipparen & min första fråga var ifall den välta, men nejnej det skulle den inte göra.
Precis det den gjorde, så jag och the tippades av och så satt vi där på marken. hahah, kul vare xD
Hos julia fick vi smörgåstårta och världens godaste cheesecake (K) julia hade gjort den såklart (;
Jag blev hämtade av mamma runt halv tio & då bar det av till coop och in och köpa lite mjölk sen hem och sooova.


090502

På valborg sov david david & gugge över hos mig. gryyymt kul vare :D lite bilder nedanför...
Idag gick jag upp runt nio, match vid halv ett så var samling elva.
Matchen blev 3-0 till oss mot odensbacken. Fick spela ute idag, första gången på typ fyra år! Gick rätt ok ändå för att vara så längesen.
Kom hem runt tre & gick och la mig i solen en stund.
Nu tar jag det bara lugnt och kollar på tv.




RSS 2.0
Test